Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Jakub Kraus: Mým snem je Ford Mustang

Naše téma
František Mašek | 20.10.2016
S Mužem roku 2015 Jakubem Krausem (27) jsme se potkali v obchodě Reserved. Tvrdí o sobě, že je trpělivý řidič, když se ale stal účastníkem řetězové nehody na dálnici, z šoku se dlouho vzpamatovával.

Jaký jste řidič?
Myslím si, že jsem docela trpělivý, na druhou stranu mám rád rychlou jízdu, ale vždycky se ji snažím praktikovat v bezpečných úsecích a ne ve městech.

Takže řidičský průkaz jste asi měl hned, jak to šlo?
Na řidičák jsem se hrozně těšil, takže jsem si ho začal dělat už v sedmnácti, abych ho měl na osmnáctiny hotový. Všechno probíhalo v pohodě, nikdy jsem v autoškole problém neměl. Ovšem musím se přiznat, že jsem při prvních zkouškách přehlédl stopku a musel dělat zkoušky na podruhé, to už se mi podobná chyba nestala.

Jaké máte auto a co vás vedlo k jeho koupi?
Mám Volkswagena Passata a líbí se mi na něm sportovní výbava. Samozřejmě má i vyhřívané sedačky a zabudovanou navigaci, která se často hodí. Přišel jsem k němu vlastně náhodou, objevila se super nabídka, tak jsem po ní skočil.

Jaké je vaše vysněné auto?
Líbí se mi spíše sportovní auta a mým velkým snem je pořídit si Ford Mustang a myslím si, že den koupě už se závratně blíží.

Jste fanouškem aut?
Dalo by se říct, že ano. Na druhou stranu nechci říkat, že jim rozumím. Mně se buď líbí, nebo nelíbí. V tomto ohledu mám spíše takový ženský pohled na věc.

Kam jste se s autem nejdál podíval?
Nejdál jsem byl s přítelkyní v Itálii, když jsme navštívili Lago di Garda, které není zas tak daleko. Naštěstí moje přítelkyně nemá problém mě v řízení zastoupit, takže jsme si volant střídali. Ale jinak do zahraničí spíše létám.

Přihodila se vám někdy nějaká nehoda?
Byl jsem součástí řetězové havárie na dálnici, nestalo se nic vážného, ale příjemné to nebylo. První šok byl velký, ale naštěstí to odnesly jen plechy. Přesto jsem se z toho dlouho vzpamatovával.

Máte nějaké zkušenosti s odtahovkou?
Jednou, když jsem ještě bydlel v Liberci, jsem byl pracovně ve Slaném, to jsem ještě jezdil s takovou stařičkou Fabií a ta mi na cestě domů vypověděla poslušnost. Musel jsem tedy nasednout na veřejné dopravní prostředky a dojet zpátky do Liberce. Domluvil jsem se s lidmi od servisu a ti všechno opravili. Od té doby mám ale naštěstí už lepší auto a s tím žádné problémy zatím nebyly.


Vizitka:
-Narodil se 12. července 1989 v Liberci.
-Vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze.
-Rozvíjí svoji firmu VitalBox, která se zabývá krabičkovou dietou.
-Je aktivní na instagramu jako krausik89.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů