Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Suzuki: bohatší výbava pro swift

Aktuality
Blaháček Marek | 18.05.2014
V těchto dnech uvádí Suzuki na český trh model swift s novými prvky výbavy. K dispozici je také nový odstín barvy karoserie.

Základní provedení GA nově zahrnuje manuální klimatizaci a elektrické ovládání předních oken, standardem zůstává sedm airbagů, stabilizační systém ESP nebo palubní počítač.

Vyšší specifikace GL/AC včetně verze 4x4 nově dostala tempomat s ovládáním na multifunkčním volantu a stejně jako u vrcholné verze GLX nechybí LED světlomety pro denní svícení a přední mlhové světlomety.

S couváním při parkování pomohou zadní parkovací senzory, standardně dodávané pro verze GL/AC, GLX, SPORT, a motorizaci 1.3 DDiS v provedení 4x4.

TIP:Suzuki Swift přijíždí ve speciální edici

Všem verzím modelu swift bez rozdílu motorizace a výbavy má napomoci k úspornější jízdě ukazatel nápovědy řazení, který řidiče prostřednictvím displeje palubního počítače vyzývá k přeřazení v nejvhodnějším okamžiku.

Všechny verze dostanou také systém monitorování tlaku v pneumatikách (TPMS), který má za úkol přispět k vyšší bezpečnosti jízdy, verze s benzínovým motorem 1.2 VVT jsou nově vybaveny ukazatelem životnosti olejové náplně v motoru.

Zákazníci mají nyní možnost zvolit nový odstín šedé perleťové metalízy Amethyst Gray, pro specifikaci GLX lze zvolit dvoubarevné lakování.

Suzuki Swift s obohacenou základní výbavou GA se aktuálně nabízí za akční cenu 209.900 Kč.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů