Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Suzuki nabídne speciální edici crossoveru S-Cross

Aktuality
Blaháček Marek | 21.02.2015
Novinka cílí především na vyznavače moderních technologií. S-Cross v bohatší výbavě startuje na ceně 575.600 Kč.

Základem akční verze je nejvyšší nabízená specifikace Elegance s volitelným paketem Lux. Ve výbavě potom nechybí panoramatické střešní okno, xenonové světlomety, auto Stop/Start, dvouzónová klimatizace, parkovací senzory, bezklíčkové ovládání nebo funkce hill-hold control usnadňující rozjezd do kopce.

Speciální edice přidává také audiosystém s integrovanou navigací a zadní parkovací kameru, bluetooth handsfree s možností ovládat aplikace chytrého telefonu přes dotykový displej vozu. Zvenku se speciální edice S-Cross od standardního provedení odlišuje chromovanou maskou chladiče a lemováním pod bočními okny.

Výrobce dovybavil vůz také bezpečnostním systémem Radar Brake Support (RBS), který pomáhá předcházet nehodě při nepozornosti řidiče, případně má snížit následky střetu. Pokud systém pomocí radaru v masce chladiče detekuje vpředu jedoucí vozidlo a hrozí-li srážka, vyšle k řidiči akustické a optické upozornění. Pokud pravděpodobnost kolize dál roste, systém aktivuje brzdový asistent a zvýší tak brzdnou sílu při nouzovém brzdění. Pokud ani v tomto případě řidič nezasáhne, začne vůz samočinně brzdit.

Za verzi S-Cross 1.6 VVT Elegance Lux AllGrip SE si prodejci účtují 575.600 Kč, dieselová verze s motorem 1.6 DDiS potom přijde na 645.600 Kč.

Hodnocení článku
4.0 z 5 (80%)
Hodnoceno: 3x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů