Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Mitsubishi v New Yorku představilo nový outlander

Aktuality
Karel Směšný | 03.04.2015
dalších 5 fotek
Outlander ve verzi pro modelový rok 2016 představuje nový designový směr značky Mitsubishi.

Modernizované sedmimístné SUV Mitsubishi Outlander pro modelový rok 2016 dostalo nový design exteriéru i interiéru, podle automobilky se spíše než o modernizaci jedná o novou generaci, jelikož je vůz prvním nositelem designového směru označovaného jako „Dynamic Shield“ (dynamický štít).

Exteriér Outlanderu 2016 má ostře řezané rysy, přepracované přední blatníky, halogenové světlomety a spodní partie dveří. Vůz stojí na 18" kolech z lehkých slitin, zadní svítilny nyní využívají LED diod. Standardem jsou elektricky sklopná zpětná zrcátka a vyhřívané stěrače čelního skla. Změny v interiéru jsou následující - např. přepracovaný volant, čalounění sedadel, dekory, zadní sklopná sedadla, čalounění stropu kabiny, audio soustava s displejem, resp. automaticky stmívatelné vnitřní zpětné zrcátko s funkcí Homelink®.

Outlander 2016 podle výrobce přináší také řadu konstrukčních vylepšení v oblasti podvozku, včetně vyšší konstrukční tuhosti karoserie, přepracovaného zavěšení kol a elektrického posilovače řízení, čelního skla s protihlukovou izolací, silnějších skel v oknech zadních dveří, nových dynamických tlumičů na přední i zadní nápravě a u zadního diferenciálu a také kvalitnější izolaci motorového prostoru.

Mitsubishi nabídne také řadu bezpečnostních asistentů, jako např. systém zmírňování následků čelní kolize (FCM), varování při opuštění jízdního pruhu (LDW) nebo adaptivní tempomat (ACC).

Automobilka prozatím neprozradila informace o pohonném ústrojí.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů