Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Nenechte si ujít XXII.TipCars Pražský Rallysprint

Aktuality
František Mašek | 22.11.2016
dalších 70 fotek
foto: Petr Šikl
Se závěrem roku se blíží také každoroční závod, který udělá tečku za uplynulou sezonou rallysportu.
Tradiční rallyové setkání pro milovníky rychlých aut bude letos výjimečné. Inzertní server TipCars.com je totiž už po desáté generálním partnerem závodu. Akce je naplánována na první prosincový víkend, tedy 2.12. - 3.12.2016 a proběhne v přilehlém okolí pražského Strahovského stadionu. V pátek budou od 8:00 probíhat administrativní a technické přejímky. Ty budou přístupné veřejnosti s volným vstupem do servisní zóny.

Hlavní část závodu startuje na Strahově v sobotu ráno v 9:30. Na programu bude pět rychlostních zkoušek, které můžete zhlédnout z předem určených diváckých míst. Start bude proveden od nejnižšího startovního čísla, pokud nerozhodne sportovní komisař jinak. Posádce, která neodstartuje do rychlostní zkoušky nebo odstoupí v jeho průběhu, bude přidělen čas nejrychlejšího jezdce plus tři minuty. Vítězem se stane posádka, která dosáhne nejmenšího součtu časů z jednotlivých rychlostních zkoušek.

Vstupenky na sobotní show si můžete zakoupit v den závodu před vstupy do diváckých zón a servisní zóny. Cena vstupenky pro dospělou osobu je 250 Kč, děti do 15 let v doprovodu rodičů mají vstup zdarma, stejně jako osoby se zdravotním postižením. Místo konání je dobře dostupné prostřednictvím MHD, pokud se však rozhodnete přijet vlastním vozem, počítejte s dostatečnou časovou rezervou, neboť v okolí závodiště se dá předpokládat velmi hustý provoz.

Zúčastníte-li se, přejeme vám šťavnatý motoristický zážitek a budeme rádi, když se o své dojmy podělíte v našem diskuzním fóru.

Více informací k akci naleznete na www.prazskyrallysprint.cz

A nezapomeňte - po celou dobu závodu dbejte na pokyny pořadatele k zajištění hladkého průběhu závodu a především bezpečnosti vaší i závodníků.











Hodnocení článku
5.0 z 5 (100%)
Hodnoceno: 1x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů