Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Nošovický Hyundai od včerejška nevyrábí auta

Aktuality
Karel Směšný | 22.07.2014
V závodě Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) začala od pondělí 21. července plánovaná celozávodní odstávka. Výrobní linky se znovu rozjedou v srpnu.

Během každoroční plánované dvoutýdenní odstávky je výroba automobilů zcela zastavena, zaměstnanci budou čerpat dvoutýdenní celozávodní dovolenou a na jejich místa nastoupí pracovníci oddělení údržby a také zaměstnanci servisních a subdodavatelských firem, kteří se mají postarat o revizi, údržbu a opravy všech výrobních zařízení v lisovně, svařovně, lakovně, finální montáži a v převodovkárně.

Pokud jste například plánovali výlet spojený s exkurzí ve výrobě, raději ho odložte. Po dobu odstávky a celozávodní dovolené bude provoz v závodě HMMC velmi omezen. Utlumena bude jak nákladní doprava, zde bude přerušen návoz materiálu do výroby a expedice hotových aut, tak osobní, protože v ní bude přítomen jen zlomek z počtu pracovníků, kteří zde pracují za běžného provozu. Nebude možné kontaktovat pracovníky HMMC ani na pevných telefonních linkách, ani prostřednictvím e-mailů.

Výrobní linky v závodě HMMC se opět rozjedou na ranní směně v pondělí 4. srpna. Veškerý provoz bude obnoven v plném rozsahu. Letos v listopadu potom nošovický závod oslaví 6 let výroby automobilů. První vůz zde z výrobních linek sjel 3. listopadu 2008. Za první polovinu letošního roku odtud vyjelo téměř 160 tisíc nových aut.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů