Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Nový Nissan X-Trail v Česku od 643.900 Kč

Aktuality
Karel Směšný | 28.07.2014
Nová generace SUV odveze až 7 cestujících, prozatím se nabízí pouze s dieselem. Benzínový motor přijde příští rok.

Nový Nissan X-Trail dorazil na český trh a je dostupný ve třech úrovních výbavy: Visia, Acenta a Tekna.
Základní Visia zahrnuje klimatizaci, kola z lehkých slitin, šest airbagů, světla LED pro denní svícení, pětipalcový barevný displej na přístrojovém panelu, rozhraní Bluetooth s mikrofonem, tempomat a omezovač rychlosti. Nechybí asistent rozjedu do kopce, aktivní sledování dráhy vozu a aktivní regulace jízdy.

Výbava Acenta přidává automatickou dvouzónovou klimatizaci, přední mlhovky, přední stěrače s dešťovými senzory, automatické přední světlomety s čidlem soumraku, kůží potažený volant a hlavici řadicí páky, vyhřívaná sedadla řidiče a spolujezdce nebo přední a zadní parkovací čidla a systém aktivní motorové brzdy (pro převodovku XTronic).

S provedením Tekna dostanete světlomety s technologií Bi-LED, kožená sedadla a 19palcová kola z lehkých slitin. Kromě toho obsahuje stupeň Tekna inteligentní klíč, tlačítko pro startování motoru, zadní výklopné dveře s elektrickým ovládáním a Safety Pack, jehož součástí je systém nouzového brzdění s detekcí překážky vpředu, upozornění na vybočení z jízdního pruhu, automatické přepínání dálkových světel a rozpoznávání dopravních značek.

Pod kapotou X-Trailu bude zpočátku pouze turbodiesel dCi 130 s možností náhonu na dvě kola nebo systém Nissan ALL MODE 4×4. Pro modely s poháněnou jednou nápravou je k dispozici automatická převodovka XTronic. V průběhu příštího roku přijde přeplňovaný zážehový motor o výkonu 163 k.

Hodnocení článku
5.0 z 5 (100%)
Hodnoceno: 1x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů