Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Tohle je LykanHypersport – arabská střela (VIDEO)

Aktuality
Karel Směšný | 07.10.2015
foto: w motors
Nebaví vás ta různá a „obyčejná“ ferrari, lamborghini, porsche a jiné sporťáky? Pro ty, kteří nemají hluboko do kapsy, je tu vzácný stroj od arabské firmy W Motors. LykanHypersport je jedno z nejdražších aut světa, můžete je mít za necelých 82 milionů korun.

LykanHypersport se proslavil především svým účinkováním v posledním dílu série Rychle a zběsile. Zde jej na vrcholu mrakodrapu dokázal jeden z hlavních hrdinů holýma rukama zvednout, tedy respektive jeho přední část, což mělo prezentovat jeho lehkou stavbu. Ve filmu ale nic není, jak to vypadá, jelikož vůz má pohotovostní hmotnost lehce nad třináct metráků… Rychlý ale skutečně je, pod kapotou má dvakrát přeplňovaný šestiválec od Porsche s výkonem 740 koní a točivým momentem 960 Nm. To stačí, aby z klidu na sto kilometrů v hodině zrychlil za 2,8 sekundy, a dokázal se rozjet až na 385 km/h.

Pořád zde ale není důvod, proč by měl vůz stát tak astronomickou částku. Nejspíše za to mohou diodová světla zdobená 420 pravými diamanty, kožená sedadla prošívaná zlatou nití či holografický displej přístrojové desky. Jako dárek navíc každý z kupujících dostane luxusní hodinky Cyrus Klepcys v hodnotě přes 200.000 dolarů.


Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů