Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

TipCars.com si váží svých fanoušků

Naše téma
Redakce TipCars.com | 03.05.2017
Bez toho, aniž byste nám fandili, by to nešlo. Těší nás, že čtete náš magazín, diskutujete, píšete recenze, stahujete naše e-booky.
Milí čtenáři,

před časem v nás dozrála myšlenka, že bychom chtěli poděkovat všem, kteří si kdy od nás stáhli některý z e-booků. A tak jsme to udělali. Rozeslali jsme Vám e-mail, kde Vám věnujeme zvýrazněnou inzerci na měsíc zdarma. Dneska už víme, že 156 lidí našeho dárku využilo.

Kromě toho velký dík patří 462 lidem, kteří odpověděli na naše 2 otázky o webu TipCars.com Jsou to důležité informace pro náš další vývoj a práci na webu. Pokud byste i vy chtěli přispět svým názorem, můžete zde: Jaký je TipCars?

V tuto chvíli pro Vás chystáme další e-book „První pomoc pro Vaše auto“, který bude určen hlavně začínajícím řidičům a technicky méně zdatným jedincům. Půjde o základní údržbu auta v krizových situacích. Máte-li nějaký nápad na další téma e-booku nebo víte, o čem byste rádi četli, nechte nám vzkaz v diskuzním fóru pod článkem.

Díky za Vaši přízeň.

Mějte pohodové jaro…
Hodnocení článku
5.0 z 5 (100%)
Hodnoceno: 1x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
Ondra007, 05.05.2017 01:19
Děkujeme vám a přeji za všechny ať se vám všem v redakci daří co nejlépe a zůstanete i nadále nejkomplexnějším inzertním autoportálem v ČR.
danet - redakce TipCars, 05.05.2017 07:40
Díky moc. To nás těší.
vstoupit do diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů